Nagelverlenging: Door middel van een nageltip die op de natuurlijke nagel wordt aangebracht , wordt de nagel verlengd. Hierover komt een product dat de reeds gevormde nagel verstevigt. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van een acryl of gel product  Mijn specialisatie is acryl.

Nagelversteviging: Als men niet tevreden is over de stevigheid, of de kleur van de natuurlijke nagel en men geen verlenging wil, kan de natuurlijke nagel versterkt worden met een acryllaag. Zo kunnen alle nagels mooi op lengte blijven en mocht er toch een nagel breken, dan kan daar meteen een verlenging op gemaakt worden door middel van een sjabloon zodat alle nagels weer even lang zijn. Zo kan men ook op een hele korte nagel een mooi wit randje maken.

Nabehandeling: Een nabehandeling dient eenmaal in de drie of vier weken plaats te vinden om de kunstnagel in optimale conditie te houden. Dit is afhankelijk van de groei van de nagels, bij de een gaat dat sneller dan bij de ander, hierbij wordt dus niet alleen het randje opgevuld wat veel mensen denken, het oude acryl wordt er eerst af gevijld en daarna wordt de nagel weer mooi en dun opgevuld met acryl, als je dit niet doet wordt je nagel na iedere nabehandeling steeds dikker.

Voor de mensen die na een tijdje van hun kunstnagels af willen,  kunnen een afspraak maken om ze te laten verwijderen, hierdoor worden je eigen nagels niet beschadigd.

Verzorging thuis: Tweemaal daags de nagels en nagelriemen goed insmeren met Solaroil, dit om de elasticiteit en de flexibiliteit van de kunstnagel te behouden.

Nagelbijters: Veel vrouwen, maar ook zeker mannen, bijten hun nagels af. Soms zo ver dat er bijna geen nagel meer over blijft. hier wordt dan met een kunstnagel techniek gewerkt, de nagels worden in het begin ook heel nauwkeurig in de gaten gehouden dat betekend iedere week even langs komen omdat de nagels van een nagelbijter in het begin een echte groeispurt maken. Dit is dus om te voorkomen dat er ergens een los randje komt waaraan weer een beginnetje gemaakt kan worden.

Het nagelbijterarrangement  135,00

Eerste afspraak: Verstevigingen en verlenging van eigen nagel met acryl 

gratis  oil:  Deze moet 2 x per dag in de nagels en nagelriemen worden gemasseerd.      

Na 1 week:             e.v.t randjes weg vijlen

Na 2 weken:         Nabehandeling, oud acryl wegvijlen en nieuw laag aanbrengen

Na 4 weken:         Nabehandeling, oud acryl wegvijlen en nieuw laag aanbrengen

Na 6 weken:         Nabehandeling,  idem