Paraffine behandeling.

Is een intensieve handverzorging een echte winterbehandeling. In de herfst en de winter heeft de huid het zwaar te verduren. Wisselende temperaturen van de lucht (verwarming) zijn erg belastend voor de huid en in het bijzonder de handen.

De handen worden in een paraffinebadje gestopt waarin zich warme was bevindt, dit wordt een aantal keren herhaald daarna worden ze lekker ingepakt door de warmte openen zich de poriŽn en wordt de huid voelbaar en zichtbaar gereinigd, de verzorgende eigenschappen van paraffine maken de handen weer soepel en glad.

zelfs een super droge huid wordt weer elastisch.

Deze behandeling heeft een soortgelijke behandeling

als een sauna.

Manicure

Manicure is een verzorging van de handen en nagels.

Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie, versteviging en het onderhoud van de natuurlijke nagel en de huid er omheen, deze verzorging kun je e.v.t. afsluiten met een paraffine bad.

 

Spa Manicure  is een nieuw interactief systeem waarmee handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien. Ontspan uzelf met de aromatherapeutische geuren van citrus en meloen in maar vier stappen.

Spa Manicure is een therapeutische samensmelting van de hoogste kwaliteit huid en vochtregulerende verzorgingsproducten en verzorgende hand scrub systemen.

Genieten, terwijl uw handen gereinigd en gemasseerd worden en niet levende huidcellen verwijderd worden met een combinatie van A.H.A. fruitzuren en vitamine E, AloŽ Vera en huidverzachtende Ceramide.  

Uw behandeling begint met een verfrissende heerlijk geurende Citrus Soak

en wordt gevolgd door de intensief   werkende A.H.A. concentratie van Exfoliating Crystals (kristallen die de niet levende huidcellen verwijderen en handen verzachten) gecombineerd met Crystal Activator (voor intensieve werking van de kristallen).

De behandeling wordt afgerond met de verzachtende werking en vochtregulerende Finishing Lotion.

Deze manicure geeft een Face-lift aan uw  handen, maakt ze soepel en zacht, voorkomt droge pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking.

Kortom een absolute must voor de vrouwen & mannen van vandaag!